Добре дошли
 

  промоции 

  помощ  
 
текуща промоция тук - файла се отваря от програмата Adobe Reader
 
    Уважаеми Партньори,
В началото на работната ни оферта са записани стоките , които са в текуща промоция. Стоките на които сме обърнали специално внимание и са с по голяма текуща отстъпка , може да намерите във файла по-долу  "promo.txt"
 файл с текущи промоции : promo.txt

   Упътване за работа със сайта

   Уважаеми Партньори

  Този сайт е разработен с цел да улесни Вашата работа с предлаганите от нас продукти.
  В полето ‘ партньори ‘ , ще намерите каталог от предлаганите и подържани от нас стоки на съответния производител . Не се учудвайте ако не намерите конкретна стока , може би тя не представлява интерес за нас в този момент , но сме готови да Ви я доставим при необходимост . В този раздел ще намерите и сертификатите за качество на продуктите изисквани от органите на ХЕИ , които може да изтеглите и разпечатате на компютъра си.
   Пълният асортимент от стоки във вид на оферта , подредена по производители , ще намерите в менюто отгоре ‘ ОФЕРТА’ .В този раздел се намират и файловете за заявка.За да ги попълните , първо ги съхранете (изтеглете) на компютъра си а след това ги изпратете на посочения E-mail
  В полето в ляво с надпис ‘ ПРОМОЦИИ ‘ , ще намерите полезна информация за предстоящи и текущи промоции , предстоящи промени в цените , нови продукти или стоки спрени от производство или внос.
  В менюто ‘ КОНТАКТИ ‘ ще намерите информация за местоположението на склада , както и телефоните за контакт с нашите експерти и служители . Тук на E-mail , може да изпратите и своите предложения за подобряване на работата ни , оплаквания , благодарности към служители или за нередности по сайта , за което предварително благодарим .

 
 
Alpini

   Alpini Ltd  www.alpini.bg